Jachthaven Omtzigt is dealer Honda grasmaaiers

Grasmaaiers lijken een vreemde eend in de bijt bij een watersportbedrijf. Toch leveren wij veel Honda grasmaaiers aan watersprotliefhebbers. De grasmaaiers worden vaak gebruikt voor het snel en goed maaien van bijvoorbeeld een aanlegplaats waar een grasveld bij zit. Dat kan aan de vaste wal zijn of op een legakker. Maar ook voor gebruik thuis weten veel van onze relaties de weg naar onze watersportwinkel te vinden voor een goed advies en een enorme keuze.

Een grasmaaier op benzine of elektrisch aangedreven?
De keuze voor een van beide aandrijfsystemen is mede afhankelijk van de grootte van het te maaien oppervlak. De vuistregel is dat voor een grasveld van minder dan 500 m2 en weinig obstakels een elektrische maaier de juiste keuze is. Grotere gazons kunnen beter met een grasmaaier op benzine worden bewerkt.

Elektrische grasmaaiers zijn milieuvriendelijk, licht in gewicht, compact, stil en onderhoudsvrij. De nieuwste telg bij Honda is de Miimo robotmaaier. Deze oplaadbare robot houdt uw gazon volledig automatisch bij op een tijdstip dat u het best uitkomt/ En dat zelfs onder de slechtste weersomstandigheden.

De benzine grasmaaiers van Honda zijn met de nieuwste 4-takt motortechnologie uitgevoerd en erg geschikt voor het maaien van lang en vochtig gras. Ze zijn met een extra uitrusting, zoals een grotere maaibreedte, mulchsysteem, mestop, elektrische start of wielaandrijving heel handig voor gazons tot 2.000 m2. Ze blijven maar liefst 43% onder de CARB-norm, de strengste emissienorm ter wereld.

Naast de gazonmaaimachines van Honda hebben we ook bosmaaiers, kettingzagen (Versatool) ruwterreinmaaiers, heggenscharen en bladblazers van Honda in onze showroom staan.

Meer weten of advies?
Kom dan langs op Achterbos 24A in Vinkeveen, bel 0297 – 261038 of stuur een e-mail.

Meer informatie