Ons brandstofstation: u vaart er wel bij

Jachthaven Omtzigt Vinkeveen betekent ook watersportgemak. Ons drijvende brandstofstation, waarvoor wij de milieuprijs hebben ontvangen, is daar een mooi voorbeeld van. U kunt bij dit station terecht voor alle soorten brandstof, maar ook voor gekoelde dranken, ijs en drinkwater. Er zijn ter plekke ook blusmiddelen en een milieukist beschikbaar. Het station heeft aan drie kanten aanlegmogelijkheden, zodat meerdere klanten tegelijkertijd kunnen worden geholpen.

Openingstijden

U kunt voor onze brandstofservice terecht op de volgende tijden.

In het watersportseizoen van mei t/m september:
Maandag t/m zondag van 09.00 – 18.00 uur.
Let op m.i.v. september op zondagen van 10.00 – 16.00 uur!

Voor- en naseizoen in april en oktober:
Maandag t/m zaterdag van 09.00 – 18.00 uur
Alleen de maand september de zondagen van 10.00 – 16.00 uur!

Buiten het vaarseizoen, november t/m maart:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00 uur met bediening vanuit de winkel m.b.v. meldknop.

De volgende brandstoffen zijn verkrijgbaar

Gas:
Voor aankoop of omruil: propaan, Din- of campinggastype 907, 904, 901, CV470 of C206 en Benegas light gasflessen.

Benzine en diesel:
We leveren Euro98 E5 loodvrije benzine en mengsmering in de volgende verhoudingen:

  • (1%) 1 op 100
  • (2%) 1 op 50
  • (4%) 1 op 25
  • (5%) 1 op 20

Gekoelde dranken, ijs en drinkwater:
In ons havengebouw zijn gekoeld bier, wijn en diverse soorten frisdranken in flessen en blikjes verkrijgbaar. In het zomerseizoen voegen we daar het complete assortiment Ola ijs aan toe.

Drinkwater vulpunten vindt u aan de Z-O kant en aan de N-W kant van onze jachthaven, ter hoogte van het brandstofstation.

Vuilwaterpomp en bilgepomp:
Aan de Z-O kant van onze jachthaven bevindt zich ons milieustation. Daar kunt u terecht voor het verantwoord legen van uw vuilwatertank en het met olie vervuilde water uit uw bilgeruimte. De vuilwaterpomp is gratis. De bilgepomp werkt op € 0,50 munten. Voor het gebruik van de pompen verzoeken we u vriendelijk dat eerst te melden aan de havenmeester.

Stortplaats chemisch toilet:
Naast ons goed geoutilleerde en hygiënische toiletgebouw vindt u aan de buitenzijde de stortplaats voor het legen en reinigen van uw chemisch toilet.

Hier vindt u ons brandstofstation:
Ons brandstofstation ligt aan het terrein van Jachthaven Omtzigt Vinkeveen in de gemeente De Ronde Venen. Het station is zowel via de weg als via het water bereikbaar. Klik op routebeschrijving voor de snelste weg. Let op: vanaf het water ligt het brandstofstation aan de N-W kant van de jachthaven. De bilgepomp, vuilwatertank en een tweede drinkwater vulpunt bevinden zich aan de Z-O kant.