Ons brandstofstation: u vaart er wel bij

Jachthaven Omtzigt Vinkeveen betekent ook watersportgemak. Ons drijvende brandstofstation, waarvoor wij de milieuprijs hebben ontvangen, is daar een mooi voorbeeld van. U kunt bij dit station terecht voor alle soorten brandstof, maar ook voor gekoelde dranken, ijs en drinkwater. Er zijn ter plekke ook blusmiddelen en een milieukist beschikbaar. Het station heeft aan drie kanten aanlegmogelijkheden, zodat meerdere klanten tegelijkertijd kunnen worden geholpen.

Openingstijden

U kunt voor onze brandstofservice terecht op de volgende tijden.

Eerste en tweede Paasdag gesloten!

Watersportseizoen van mei t/m september
Maandag t/m zondag van 09.00 – 18.00 uur.

Voor- en naseizoen in maart, april en oktober
Maandag t/m zaterdag van 09.00 – 18.00 uur

Buiten het seizoen van november t/m februari
Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00 uur met bediening vanuit de winkel m.b.v. meldknop.

De volgende brandstoffen zijn verkrijgbaar

Gas
Voor aankoop of omruil: propaan, Din- of campinggastype 907, 904, 901, CV470 of C206 en BP Light gasflessen.

Benzine en diesel
We leveren Euro98 E5 loodvrije benzine en mengsmering in de volgende verhoudingen:

  • (1%) 1 op 100
  • (2%) 1 op 50
  • (4%) 1 op 25
  • (5%) 1 op 20

Gekoelde dranken, ijs en drinkwater
In ons havengebouw zijn gekoeld bier, wijn en diverse soorten frisdranken in flessen en blikjes verkrijgbaar. In het zomerseizoen voegen we daar het complete assortiment Ola ijs aan toe.

Drinkwater vulpunten vindt u aan de Z-O kant en aan de N-W kant van onze jachthaven, ter hoogte van het brandstofstation.

Vuilwaterpomp en bilgepomp
Aan de Z-O kant van onze jachthaven bevindt zich ons milieustation. Daar kunt u terecht voor het verantwoord legen van uw vuilwatertank en het met olie vervuilde water uit uw bilgeruimte. De vuilwaterpomp is gratis. De bilgepomp werkt op € 0,50 munten. Voor het gebruik van de pompen verzoeken we u vriendelijk dat eerst te melden aan de havenmeester.

Stortplaats chemisch toilet
Naast ons goed geoutilleerde en hygiënische toiletgebouw vindt u aan de buitenzijde de stortplaats voor het legen en reinigen van uw chemisch toilet.

Hier vindt u ons brandstofstation
Ons brandstofstation ligt aan het terrein van Jachthaven Omtzigt Vinkeveen in de gemeente De Ronde Venen. Het station is zowel via de weg als via het water bereikbaar. Klik op routebeschrijving voor de snelste weg. Let op: vanaf het water ligt het brandstofstation aan de N-W kant van de jachthaven. De bilgepomp, vuilwatertank en een tweede drinkwater vulpunt bevinden zich aan de Z-O kant.