Genius boothuizen op maat

Jachthaven Omtzigt in Vinkeveen is dealer van de welbekende Genius boothuizen. Een Genius Boothuis is verkrijgbaar in een aantal standaardmaten die variëren van 5 tot 12 meter. Heeft u specifieke wensen, dan is een maatwerkoplossing voor u de juiste keuze. Boothuizen van Genius kunnen geleverd worden met drijvers of worden bevestigd op de kade aan één van beide kanten. De boothuizen kunnen ook worden geschakeld en worden voorzien van een loopplank of steigerconstructie. Het zeildoek van de kap kan in diverse RAL kleuren worden geleverd.

Makkelijk en veilig instappen
Het schuifsysteem maakt het mogelijk de beide dakdelen naar elke gewenste positie open te schuiven. Dat maakt instappen niet alleen makkelijk, maar ook veilig.

Demontabele constructie en onderhoudsvrij
Een Genius Boothuis is makkelijk te monteren en demonteren door het slimme en duurzame koppelsysteem. Door de slimme constructie is een bouwvergunning meestal niet nodig! De toepassing van hoogwaardige, duurzame materialen maakt een Genius Boothuis vrijwel onderhoudsvrij.

Meer weten of advies?
Wij hebben een aantal voorbeelden in de haven liggen, dus kom langs op Achterbos 24A in Vinkeveen, bel 0297 – 261038 of stuur een e-mail.