Gouwerok motorkruiser

€ 19.500,-


Prachtige Gouwerokkruiser uit 1975 met een unieke schitterende romp, oorspronkelijk gebouwd als motorsailer. De Gouwerokkruiser heeft een binnen en buitenbesturing en wordt aangedreven door een Perkins 4-cil 50pk dieselmotor met een gesloten koelsysteem. De Gouwerok is eind 2021 gestraald, slechte stukken zijn vernieuwd, strak geplamuurd en opnieuw in de 2-componenten lak gespoten (foto’s/facturen ter inzage).
De Gouwerok heeft drie slaapplaatsen waarvan 2 in de punt (uitneembaar middenkussen en nieuwe matrassen) een aparte toiletruimte met een nieuw ow-toilet, een kombuis met een 2-pitskooktoestel en rvs spoelbak voorzien van een elektrisch waterdruksysteem.
De salon met open kombuis is ingericht met een rondzit met nieuwe bekleding, een verplaatsbare klapbare tafel, een nieuwe vloer en een stuurstand met het originele gouwerok dashboard.
De kuip is uitgerust met een vrijstaand stuurconsole met oliedruk- en temperatuurmeter en voorzien van een 75cm doorsneden stuurwiel. De kuipvloer bestaat uit mahonie/ teakhouten vlonders en met de mahoniehouten klapbare zitbanken is er voldoende zitruimte. De kuip is met een nieuw kuipkleed af te dekken.


Specificaties

Werf:
Gouwerok
Type:
motorsailer
Bouwjaar:
1975
Naam:
'Famous Grouse'
Motor:
Perkins 4.108M 4-cilinders 50pk
Koeling:
Gesloten systeem via kiel
Lengte:
9.00 mtr
Breedte:
3.00 mtr
Diepgang:
90 cm
Doorvaarhoogte:
slechts 1.95 mtr!
Slaapplaatsen:
3
Drinkwatertank:
150 ltr
Brandstoftank:
55 ltr (nieuw kunststof)
Accu:
90 Ah