Varend huisje

Verkocht


Varend tiny house

Prachtig varend houten huisje met kunststof drijvers en kozijnen aangedreven door een Mercury 25pk buitenboordmotor met hydraulische besturing.

Het huisje is voorzien van 4x 150W zonnepanelen aangesloten op 2 Bosch 90Ah accu’s via een Victron MPPT regelaar. Het huisje heeft diverse 12V stopcontacten voor ‘sigaretten-aanstekers’ of USB en tevens een 220V circuit middels een 3000W Edecoa omvormer met bedieningspaneel. Het geheel kan met een hoofdschakelaar worden uitgezet. Aan de voorzijde van het huisje bevindt zich de bediening van de buitenboordmotor en met twee openslaande deuren de toegang tot het huisje. De indeling van het huisje bestaat uit een afsluitbare toiletruimte met een TMC elektrisch toilet, een aparte slaapkamer met 3-pers stapelbed, een open keuken met Zanussi 4-pits kooktoestel, Dometic 12V recirculatieafzuigkap met vet- en koolstoffilter, Dometic CRX110 109ltr compressorkoelkast met vriesvak en een rvs spoelbak met warm- en koud stromend buitenwater. In de roef/vide is een riant 2-persoonsbed gemaakt bereikbaar middels een afneembare trap met een prachtig uitzicht en voldoende bergruimte. In de woonkamer is een 12V 24″ LED TV met X96mini mediabox ge├»nstalleerd.

De waterdruk wordt verzorgd door een Marco UP3/E elektrische pomp met automatische afslag met een Vetus drukvat en het warmwatercircuit voor de buitendouche op het achterdek en de rvs spoelbak loopt via een Benflame -3 geiser op propaangas (12ltr/min werkt op batterijen zonder waakvlam). alle verlichting punten zijn voorzien van energiezuinige Ledlampen.

Als anti-inbraakbeveiliging is een Kerlui alarminstallatie aangelegd met infraroodsensor, rookmelder en deur/raam-contacten, deze installatie geeft middels een SIMkaart signalen door.

Dit varende huisje is zo goed als nieuw!


Specificaties

Lengte:
8.30mtr
Breedte:
4.20mtr
Diepgang:
0.50mtr
Gewicht:
6.400kg
Motorisering:
Mercury 25pk 2-cil buitenboordmotor met hydraulische besturing