Langenberg 760 Cabin

Verkocht


Prachtige Cabinsloep van Langenberg, in 2014 te water gelaten en nog zo goed als nieuw! De Langenberg 760 wordt aangedreven door een stille 3-cil Solé 29pk dieselmotor en een 2.2KW boegschroef en beschikt over uitstekende vaareigenschappen. In de kajuit van de sloep vindt U een rondzit waarvan 2 ruime slaapplaatsen kunnen worden gemaakt, het maatgemaakte topdekmatras werkt nog eens extra comfortverhogend. Met een dakluik en vier patrijspoorten kunt U de kajuit lekker luchten en koel houden. De kombuis is uitgerust met een 2-pits kooktoestel, RVS spoelbakje met warm en koud stromend water en een 42ltr compressor koelkastje met vriesvakje. De kajuit heeft een afsluitbare toiletruimte met OW-toilet aangesloten op een 50ltr vuilwatertank met niveau-indicator.
De zeer ruime, zelflozende kuip is uitgevoerd met een riante rondzit met tafel welke tot een 2-persoons slaapplek of loungebed kan worden omgebouwd. Het voordek en de gangboorden zijn via kuiptreden aan stuur- en bakboordzijde vanuit de kuip toegankelijk. De kuipvloer, kuiptreden en het dek zijn voorzien van flexiteek. Vanuit de twee heerlijke teakhouten stuurstoelen heeft U rondom een goed overzicht. Met de ingenieuze constructie van de cabrioletkap kunt U onder alle omstandigheden varen.
De Langenberg 760L Cabin heeft verder een 60ltr dieseltank en een 65ltr drinkwatertank, een start- en huishoudaccu, walstroominstallatie, Victron acculader, mobiel zonnepaneel met regelaar, Pioneer radio/CD/USB-speler met speakers in de kajuit en kuip, warmwaterboiler (op de motor en walstroom), zwemtrap en -plateau met warmwaterdouche, etc.


Specificaties

Boot:
Langenberg 760 Cabin
Bouwer:
Jachtwerf Haarsma
Bouwjaar/ te water:
2012/ 2014
Lengte:
7.60 mtr (L.o.a 8.20mtr)
Breedte:
3.04 mtr
Diepgang:
0.82 mtr
Waterverplaatsing:
4.200 kg
Motor
Solé 29pk 3-cil dieselmotor (630 vaaruren)
Boegschroef:
CT45 Max Power 2.2KW