Barkas 830

Verkocht

Barkas 830

Prachtige stalen Barkas 830 motorkruiser uit 2001 met Vetus 4-cil 42pk dieselmotor met Hurth keerkoppeling, Python stuwdruklager en een rechtsdraaiende 3-blads bronzen schroef. De Barkas is uitgevoerd met een Vetus boegschroef en een volledige hydraulische binnen- en buitenbesturing.
De zelflozende kuip is uitgerust met een afneembare cabrioletkap, teakhouten vloer met drie met gasveren ondersteunde vloerluiken waaronder de motor en veel bergruimte. Ook in de afsluitbare en met teakhout afgewerkte kuipbank is is veel bergruimte te vinden en de kuip is uitgerust met een buitendouche.
Via openslaande deuren bereikt u de ruime stuurhut met een riante hoekbank, de stuurstand heeft een verstelbare- en verplaatsbare stuurstoel en in de hoekbank kan een extra meegeleverde stuurstoel worden geplaatst. De verplaatsbare tafel kan zowel in de kuip als in de kajuit worden gebruikt en indien ingeklapt kan de hoekbank worden uitgeklapt tot een extra ligbed.
In het vooronder vind u een afsluitbare toiletruimte met een ow-toilet, een 2-persoons bed in de punt en een kombuis met een 2-pits RVS kooktoestel met een spoelbak met warm en koud water en een zeer ruime compressor gekoelde koelkast.
De Barkas is uitgerust met een heteluchtverwarming, rondom Vetus aluminium raamlijsten, een ankerlier, zonnecellen met Victron spanningsregelaar, -omvormer en -diodebrug, 4x 105Ah huishoudaccu’s en een 100Ah startaccu, 50A dynamo, walstroomaansluiting, Vetus gasdetector, teakhouten zwemplateau met RVS klapbare zwemtrap, 170ltr brandstof-, 160ltr drinkwater- en een 160ltr vuilwatertank, bilgepomp, brandblusser, etc.
Zowel het onderwaterschip als het bovenwaterschip staat in een 2-componenenten verfsysteem, de romp is net geschilderd!


Specificaties

Boot:
Barkas 830
Bouwjaar:
2001
Motor:
Vetus M4.17 4-cil 42pk dieselmotor
Koelsysteem:
Watergekoelde interkoeling
Keerkoppeling:
Hurth HSW 125H vertraging 2.62:1
Boegschroef:
Vetus 150-55kgf met binnen- en buitenbediening
Boiler:
Vetus WH31
Koelkast:
Coolmatic 86 compressor koelaggregaat
Verwarming:
Trumatic E2800 heteluchtkachel
Acculader:
Waeco Perfectcharge IU1512
Spanningsregelaar zonnecellen:
Victron BlueSolar 75 I 15
Omvormer:
Victron Phoenix 12/800