Askeladden Commuter 805

€ 42.500,-


Stoere pilotboot van Askeladden uit 2008 uitgerust met een krachtige 4.2L Cummins Mercruiser dieselmotor voorzien een Bravo 3X duopropeller staart, elektronisch gas/schakelsysteem, trimflappen en een Side-Power boegschroef.
Zeer compleet schip met een voorkajuit met 2 slaapplaatsen, aparte toilet- en doucheruimte met vacuümtoilet en spoelbakje. De stuurhut is voorzien van twee luxe verstelbare stuurstoelen, een Raymarine C80 navigatiescherm, audio-installatie, een elektrisch bedienbaar zoeklicht, elektrisch dakraam en in het dashboard is een 1-pits kooktoestel met spoelbakje weggewerkt. Achter de stuurstoelen is een volledige rondzit gesitueerd welke kan worden omgebouwd tot een slaapplaats en tevens kan worden getransformeerd tot een halve rondzit zodat door gang naar het achterdek open blijft. De stuurhut is verder uitgerust met verlichting een koelkastje diverse opbergruimtes, met de gesloten deuren en de hetelucht verwarming is het ook bij lage temperaturen goed vertoeven op het water en door de drie schuifdeuren en het elektrische schuifdak te openen heb je op de warme dagen het gevoel in de buitenlucht te varen.
Achter de stuurhut bevind zich een ruim achterdek met douche, een elektrisch luik naar de motorruimte en een deur naar een zwemplateau met zwemtrap.
De Commuter is voorzien van een 315ltr diesel-, 108ltr drinkwater-, 50ltr vuilwatertank en een 30ltr boiler, de voorkajuit en het toilet zijn door de huidige eigenaar nog nooit gebruikt.


Specificaties

Merk:
Askeladden
Type:
Commuter 805
Bouwjaar:
2008 (2004)
Motor:
Mercruiser 4.2l 300pk 6-cil TDI
Staart:
Bravo 3X met rvs duopropeller
Lengte:
8.00 mtr
Breedte:
2.75 mtr
Diepgang:
0.80 mtr
Gewicht:
3200 kg